De impact van je 'eerste indruk over iemand'
Communicatie · 07. mei 2024
Wat is de impact van jouw eerste indruk over iemand, op je interactie met die persoon? Geloof je je eerste indruk? In deze blog kom je te weten of je eerste indruk waar is en wat de impact ervan is op de relatie met anderen. Je ontdekt ook hoe je van je eerste indruk een meer volledig indruk kan maken.

Waarom jaren praten niet werkt
Coaching · 22. februari 2024
In deze blog leg ik uit waarom jaren praten niet werkt. Je ontdekt wat wel effectief is in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei.

Leeft enkel gen Z in angst?
Coaching · 15. januari 2024
Leeft enkel gen Z in angst? Wordt angst gecultiveerd? Is het typisch voor gen Z en wat zijn de gevolgen van angst? Naast deze vragen krijg je ook 7 tips om om te gaan met je angst.

Wat denken ze van mij?
Coaching · 07. december 2023
Je zou ervan verschieten hoeveel mensen zich zorgen maken over hoe anderen over hen denken. Ik was er eentje van en ik merk dat heel wat van mijn cliënten met dezelfde vraag zitten. In deze podcast vertel ik vanwaar al die pijnlijke emoties komen en hoe je uit je emotioneel moeras kan stappen zodat je je leven leidt vanuit een gezond zelfvertrouwen.

Waarom conflicten escaleren en hoe ze ontmijnen?
Communicatie · 13. november 2023
Waarom escaleren oorlogen en persoonlijke conflicten? In deze blog lees je hoe dat komt en hoe je conflicten kan ontmijnen.

Over grenzen stellen
Coaching · 04. augustus 2023
Dit is de geschreven weergave van mijn podcast over grenzen stellen. Je ontdekt wat er speelt en wat je uit je patroon kan leren. Je krijgt 4 stappen mee om je grenzen te leren aangeven.

FOMO - Fear of missing out
Coaching · 30. november 2022
Van FOMO naar JOMO. Van angst naar rust.

Overtuigen werkt niet
Communicatie · 16. november 2022
Wist je dat overtuigen niet werkt? In deze blog ontdek je hoe je dan wel een debat kan voeren én de samenwerking bevorderen.

We hebben relationele intelligentie nodig
Communicatie · 16. november 2022
In deze blog ontdek je wat relationele intelligentie is, hoe je dat kan bekomen en wat het positieve effect is op je team.

Over 'cancel cultuur' en 'woke'
Communicatie · 16. juni 2022
Door toenemende polarisering komt de vrije meningsuiting in gedrang. Lees in deze blog hoe je een gezonde debatcultuur installeert.

Meer weergeven