Getuigenissen individuele coaching


Hier lees je een paar getuigenissen van mensen die een coachingtraject gevolgd hebben. Om hun privacy te garanderen, staan deze getuigenissen anoniem op de website.

 • Ik kan zeggen dat ik binnengekomen ben met weerstand... en dat die weerstand al na 5 minuten verdwenen was! Ik ben blij verrast van de manier waarop en de snelheid waarmee Lieve issues aan de oppervlakte brengt.
 • Ik waardeer de flexibiliteit van mijn loopbaancoach om de sessies via e-coaching te geven (omwille van de corona maatregelen), zonder een verlies aan kwaliteit m.b.t. de inhoud van de coaching. Doorheen de sessies had ze een duidelijke en gestructureerde aanpak om mij te begeleiden in het behalen van mijn doelen.
 • Lieve, ik wil je ook bedanken voor al jouw hulp. Je hebt me op mijn gemak gesteld tijdens alle sessies en me veel inzichten gegeven. Grote appreciatie voor jouw coachingtalent 🙂
 • Ik botste al jaren op dezelfde muur: ook al had ik mijn verleden uitgespit, zelfhulpboeken tot op het bot bestudeerd en nageleefd, ik slaagde er niet in bepaalde patronen in mijn houding te veranderen. Lieve en haar NLP-coaching hebben daar op enkele weken tijd een enorme verandering in gebracht, zonder daarbij aan mijn eigen "ik" te raken. Dit heeft mij op professioneel - en op privévlak enorm geholpen. Eerlijk gezegd, had ik nooit durven hopen dat je je als mens nog zo zou kunnen bijsturen. Enorme aanrader dus!
 • Lieve werkt goed gestructureerd en geeft je tijd om na te denken. Haar tips hebben me geholpen om alles wat gebeurde op het werk, terug in goede banen te leiden. Ik heb ontdekt dat goede communicatie belangrijk is in het  bekomen van de nodige informatie. Het helpt me relativeren en de zaken op een andere manier bekijken zodat ik rustiger ben. Het is al heel lang geleden dat ik me nog zo relaxed gevoeld heb!
 • De stap naar NLP-coaching is er gekomen omdat ik al jaren regelmatig in therapie ging om over mijn problemen te praten. Maar ondanks het feit dat praten natuurlijk heel goed is, had ik daar op een gegeven moment genoeg van. Ik wilde effectief iets veranderen in mijn eigen gedrag waar ik me dikwijls aan stoorde. Deze verwachting werd voor mij voor 200 % ingelost, nieuwe te volgen wegen hebben zich geopend, als voorbeeld kan ik verwijzen naar het feit dat Lieve me zei dat iemand in de eerste plaats een goede relatie met zichzelf zou moeten hebben. Dat wist ik wel maar op de één of andere manier was dat nooit echt binnen gekomen bij mij. Lieve heeft het mij op een andere manier uitgelegd en nu begrijp ik het wel.  Ik ben nu veel meer blij met wat ik doe, blij met mezelf. 

De andere belangrijke dingen die ik geleerd heb zijn

 • Ik kan mezelf altijd herpakken
 • Stoor je niet aan maatschappelijke problemen, doe het zelf op een goeie manier
 • Ik ben een goede gids want ik weet veel en ik doe de mensen lachen
 • Ga open minded in een moeilijk gesprek en laat de echte ik zien

Ik zou NLP-coaching zeker aanraden! Absoluut voor personen die vast zitten in het verleden. Het herprogrammeren is heel eenvoudig en heeft bij mij in elk geval geholpen.

 • Dag Lieve, ik wou je graag nog even langs deze weg bedanken voor de aandacht , tijd en moeite die je gedaan hebt om me te helpen.

  Het was een zeer leerrijke ervaring voor mij. Het deed deugd om die zaken eens grondig te kunnen bespreken. Je aanpak en begeleiding hebben me geholpen in nadenken over wat voor mij zeer belangrijk is in de huidige werkcontext (positiever denken en voelen), maar ook verder gemotiveerd om na te denken over waarden en welke (andere) werkcontext ik wil. 

 • Tijdens het coachingtraject heb ik mezelf echt wel beter leren kennen. Nu ben ik in staat om mezelf te sturen zodat ik niet meer in mijn oud patroon herval. Ik ben in coaching gekomen omdat ik heel weinig zelfvertrouwen had en twijfelde aan mezelf. Ik durfde zelf geen beslissingen nemen; dat deden anderen voor mij. Wat me innerlijk kwaad maakte. Dankzij de coaching kan ik vanop een afstand naar mezelf, naar anderen en naar vervelende situaties kijken. Ik ben in staat om even stil te staan en mijn gedachten stil te zetten. Zo kan ik vanuit wat ik wil, beslissingen nemen en reageren. Na het opstellen van het overzicht van mijn patronen tijdens mijn leven, is er een hele ballast van mijn schouders gevallen. Precies alsof er op de ctrl-alt-del-toets gedrukt werd. Ik kreeg plots meer ruimte in mijn hoofd, mijn geest staat meer open om nieuwe zaken te leren. Ik heb nu ook meer zin in nieuwe sociale contacten.
 • Bij Lieve kon ik mezelf zijn. Lieve put uit meerdere oefeningen en kennis. Er wordt ook al eens gelachen. En er wordt, indien nodig, in de diepte gegaan of gekaderd in theoretische context. Helder A3 overzicht (= VORK) meegekregen van het hele traject!
 • Een jaar na haar traject bij Uit Jezelf, liet een klant me het volgende weten: "Ik ben nog steeds heel tevreden dat ik bij jou terecht gekomen ben. Zoals je zei, werken de krachtige methodes die jij gebruikt nog steeds door. Wanneer ik nog eens coach nodig heb, zal ik niet aarzelen om terug bij jou aan te kloppen!"
 • Naast het krachtig coachkader, vond ik het fijn om te horen dat ik niet alleen ben in sommige van mijn gedachten. Wat heel duidelijk binnengekomen is, is dat hoe ik ben een invloed heeft rondom mij, zonder dat er een actieplan moet ontwikkeld worden, of een of andere 'moet' aan te pas komt. Ik leer nu om dingen te formuleren zoals ik ze graag zou hebben in plaats van wat ik zeker niet wil. Dit creëert een heel andere gedachtestroom. 
 • Lieve is een warme hartelijke vrouw. Ze heeft een enorme kennis en bagage die ze op een authentieke manier toepast op verschillende vraagstukken en doelen die ik had. Ze is zo krachtig in haar vraagstelling en feedback geven op een manier die aanzet tot zelfreflectie.
 • Lieve slaagt erin om een goede sfeer te creëren om openhartige gesprekken te voeren. Ik heb niet alleen inzicht gekregen in de mechanismen die me afremden; ik heb ook een tool om mijn knelpunten in mijn dagelijkse leven aan te pakken.
 • Na mijn coachingstraject bij Lieve heb ik een beter inzicht in waarom ik in bepaalde situaties verkeerd reageer. Ik ken nu de tools en pas deze ook toe in stress-situaties zodat ik beter met die moeilijke situaties om kan. 
 • Ik ben bij Lieve gekomen omdat ik vaak worstel met emotioneel geladen gevoelens.

  Hierdoor kon ik mijn gedachten niet juist verwoorden waardoor ze alle kracht verloren.

  Als reactie daarop werd ik gefrustreerd, kwaad en zat ik vaak met een slecht gevoel vanbinnen waardoor mijn energiepijl snel onder 0 zat.

   

  Door de coaching heb ik geleerd dat ik negatieve gedachten kon omzetten naar positieve, waardoor de rust veel langer behouden wordt, mijn woorden meer positieve kracht kregen en ik mezelf weer goed ging voelen omdat ik na lange tijd eindelijk de woorden terugvond om echt uit te leggen waar het over ging. Zonder mij te laten "lijden" door negatieve gedachten en gevoelens.

   

  Daar komt ook nog bij dat ik met een psychische aandoening te kampen heb en daardoor zijn we eens gaan kijken wie ik ben van karakter en wat juist de ziekte is.

  Door te kijken wie ik ben als persoon, mijn eigen kwaliteiten, heb ik mijn ziektebeeld ook beter leren aanvaarden en daardoor is het besef ontstaan dat ik de ziekte heb, maar ik ben ze niet!

   

  Als laatste heb ik een oefening mogen ervaren, heel rustig opgebouwd en op mijn tempo, rond 2 delen in mij. Het ene deel gaf mij rust, sereniteit en stabiliteit, het andere deel gaf angst, kwaadheid en agressie.

  Ik heb geleerd deze 2 te aanvaarden en er op te letten dat geen een van de twee de bovenhand haalt. We zijn ook gaan ontrafelen wat elk deel van betekenis kan zijn voor het ander zodat er een evenwicht kan ontstaan.

  Deze oefening was heel confronterend maar zoals ik al eerder zei, het was op mijn tempo.

   

  Na elke sessie heb ik steeds een mooie samenvatting gekregen waardoor als het thuis weer effe moeilijk was, ik steeds beroep kon doen op onze coaching.

   

  Is het moeilijk om zelf te veranderen? Soms best wel, maar ik geloof stellig dat als je iets echt wilt bereiken, dat ook lukt. Eventueel met begeleiding en ik ben zeer blij dat ik deze coaching gevolgd heb want het heeft mij in positieve zin veel vooruitgeholpen in mijn leven. 

         Bedankt!

 • ADHD  diagnose met voornamelijk concentratieproblemen aanwezig sinds kinderjaren. Na een aantal sessies bij Lieve voelde ik me zekerder worden, ik kreeg meer zelfvertrouwen. De coaching heeft me versterkt, ik kan me veel beter focussen. Ik wil er staan als mezelf, en de medicatie wordt verder afgebouwd….
 • Ik ben er doelbewust mee bezig en heb me een nieuwe mindset eigen gemaakt. Kiezen hoeft niet verliezen te zijn maar het geeft juist meer energie. Op weg naar zelfvertrouwen heb ik al een paar dingen gerealiseerd: zelfstandig wonen en het “ik “ bekijken in mijn relatie. Ik ben op het goede pad naar meer zelfvertrouwen en bewust zijn voor dingen. 
 • Lieve is een warme vrouw die me stap voor stap dingen doet inzien. Heel rustige locatie. Gevarieerde oefeningen.
 • Het is belangrijk te beseffen dat je aan sommige dingen niets kan veranderen, maar dat ik zelf kan bepalen hoe ik daar mee omga. Mijn zelfbeeld is wel wat verbeterd. Het feit dat ik nu dingen onderneem wat ik vroeger niet zou gedaan hebben, helpt daar bij.

 • Het feit dat er verder wordt gekeken om te zien wat er allemaal meespeelt. Dat je een actieplan hebt waar je ondertussen mee aan de slag kan.