Getuigenissen individuele coaching


Hier lees je een paar getuigenissen van mensen die een coachingtraject gevolgd hebben. Om hun privacy te garanderen, staan deze getuigenissen anoniem op de website.

 • Bij Lieve kon ik mezelf zijn. Lieve put uit meerdere oefeningen en kennis. Er wordt ook al eens gelachen. En er wordt, indien nodig, in de diepte gegaan of gekaderd in theoretische context. Helder A3 overzicht (= VORK) meegekregen van het hele traject!
 • Een jaar na haar traject bij Uit Jezelf, liet een klant me het volgende weten: "Ik ben nog steeds heel tevreden dat ik bij jou terecht gekomen ben. Zoals je zei, werken de krachtige methodes die jij gebruikt nog steeds door. Wanneer ik nog eens coach nodig heb, zal ik niet aarzelen om terug bij jou aan te kloppen!"
 • Naast het krachtig coachkader, vond ik het fijn om te horen dat ik niet alleen ben in sommige van mijn gedachten. Wat heel duidelijk binnengekomen is, is dat hoe ik ben een invloed heeft rondom mij, zonder dat er een actieplan moet ontwikkeld worden, of een of andere 'moet' aan te pas komt. Ik leer nu om dingen te formuleren zoals ik ze graag zou hebben in plaats van wat ik zeker niet wil. Dit creëert een heel andere gedachtestroom. 
 • Lieve is een warme hartelijke vrouw. Ze heeft een enorme kennis en bagage die ze op een authentieke manier toepast op verschillende vraagstukken en doelen die ik had. Ze is zo krachtig in haar vraagstelling en feedback geven op een manier die aanzet tot zelfreflectie.
 • Lieve slaagt erin om een goede sfeer te creëren om openhartige gesprekken te voeren. Ik heb niet alleen inzicht gekregen in de mechanismen die me afremden; ik heb ook een tool om mijn knelpunten in mijn dagelijkse leven aan te pakken.
 • Na mijn coachingstraject bij Lieve heb ik een beter inzicht in waarom ik in bepaalde situaties verkeerd reageer. Ik ken nu de tools en pas deze ook toe in stress-situaties zodat ik beter met die moeilijke situaties om kan. 
 • Ik ben bij Lieve gekomen omdat ik vaak worstel met emotioneel geladen gevoelens.

  Hierdoor kon ik mijn gedachten niet juist verwoorden waardoor ze alle kracht verloren.

  Als reactie daarop werd ik gefrustreerd, kwaad en zat ik vaak met een slecht gevoel vanbinnen waardoor mijn energiepijl snel onder 0 zat.

   

  Door de coaching heb ik geleerd dat ik negatieve gedachten kon omzetten naar positieve, waardoor de rust veel langer behouden wordt, mijn woorden meer positieve kracht kregen en ik mezelf weer goed ging voelen omdat ik na lange tijd eindelijk de woorden terugvond om echt uit te leggen waar het over ging. Zonder mij te laten "lijden" door negatieve gedachten en gevoelens.

   

  Daar komt ook nog bij dat ik met een psychische aandoening te kampen heb en daardoor zijn we eens gaan kijken wie ik ben van karakter en wat juist de ziekte is.

  Door te kijken wie ik ben als persoon, mijn eigen kwaliteiten, heb ik mijn ziektebeeld ook beter leren aanvaarden en daardoor is het besef ontstaan dat ik de ziekte heb, maar ik ben ze niet!

   

  Als laatste heb ik een oefening mogen ervaren, heel rustig opgebouwd en op mijn tempo, rond 2 delen in mij. Het ene deel gaf mij rust, sereniteit en stabiliteit, het andere deel gaf angst, kwaadheid en agressie.

  Ik heb geleerd deze 2 te aanvaarden en er op te letten dat geen een van de twee de bovenhand haalt. We zijn ook gaan ontrafelen wat elk deel van betekenis kan zijn voor het ander zodat er een evenwicht kan ontstaan.

  Deze oefening was heel confronterend maar zoals ik al eerder zei, het was op mijn tempo.

   

  Na elke sessie heb ik steeds een mooie samenvatting gekregen waardoor als het thuis weer effe moeilijk was, ik steeds beroep kon doen op onze coaching.

   

  Is het moeilijk om zelf te veranderen? Soms best wel, maar ik geloof stellig dat als je iets echt wilt bereiken, dat ook lukt. Eventueel met begeleiding en ik ben zeer blij dat ik deze coaching gevolgd heb want het heeft mij in positieve zin veel vooruitgeholpen in mijn leven. 

         Bedankt!

 • ADHD  diagnose met voornamelijk concentratieproblemen aanwezig sinds kinderjaren. Na een aantal sessies bij Lieve voelde ik me zekerder worden, ik kreeg meer zelfvertrouwen. De coaching heeft me versterkt, ik kan me veel beter focussen. Ik wil er staan als mezelf, en de medicatie wordt verder afgebouwd….
 • Ik ben er doelbewust mee bezig en heb me een nieuwe mindset eigen gemaakt. Kiezen hoeft niet verliezen te zijn maar het geeft juist meer energie. Op weg naar zelfvertrouwen heb ik al een paar dingen gerealiseerd: zelfstandig wonen en het “ik “ bekijken in mijn relatie. Ik ben op het goede pad naar meer zelfvertrouwen en bewust zijn voor dingen. 
 • Lieve is een warme vrouw die me stap voor stap dingen doet inzien. Heel rustige locatie. Gevarieerde oefeningen.
 • Het is belangrijk te beseffen dat je aan sommige dingen niets kan veranderen, maar dat ik zelf kan bepalen hoe ik daar mee omga. Mijn zelfbeeld is wel wat verbeterd. Het feit dat ik nu dingen onderneem wat ik vroeger niet zou gedaan hebben, helpt daar bij.

 • Het feit dat er verder wordt gekeken om te zien wat er allemaal meespeelt. Dat je een actieplan hebt waar je ondertussen mee aan de slag kan.