Heeft je feedback geen impact?

Merk je dat je feedback niet of nauwelijks effect heeft? 

Weet je niet hoe een goed feedbackgesprek te voeren?

Durf je niet te zeggen waar het op staat?

 

Download dan zeker mijn gratis e-book...

... en ontdek hoe jouw feedback meer impact heeft

E-mailadres*
Voornaam*
Naam*


Word als eerste op de hoogte gebracht van interessante opleidingen over communicatie en persoonlijke ontwikkeling voor jou en je team.

Word als eerste op de hoogte gebracht van interessante opleidingen over communicatie en persoonlijke ontwikkeling voor jou en je schoolteam.Je krijgt met een tussentijd van 3 dagen 4 mails zodat je een beter zicht krijgt op wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta. Nadien krijg je max. 1 mail per maand met tips en info voor jou. Heel soms krijg je nog een extra mail wanneer ik een speciale aankondiging heb zoals een extra korting voor jou of een nieuw aanbod.