Opleidingsaanbod

 Heldere communicatie - Gezond zelfvertrouwen

 


  WORKSHOPS OP AANVRAAG

OPEN ONTWIKKELCIRKELS ®

 

We leven door verbinding. Een Ontwikkelcirkel ® is een krachtige gespreksvorm om co-creatief te delen en je verbonden te voelen met elkaar. Je ontdekt dat we ondanks onze verschillen, toch veel gemeenschappelijks hebben. En je wordt doordrongen van wat je te doen staat. Geniet van de verdiepende gesprekken. Dit gaat over zingeving en missie.


Wie

  • Iedereen die duurzaam wil leren communiceren.
  • Jij, die meer levenskwaliteit wil ervaren.

 

 

Contact

Neem zeker contact op als je nog vragen hebt.

Lieve T. 0498 84 03 19   

Getuigenissen

 

Met een goede communicatie staat of valt alles. Eigenlijk zou ieder van ons de finesses moeten aangeleerd krijgen. Ik ben tot heel wat inzichten gekomen, en besef dat je via juiste vraagstelling tot een betere communicatie komt. Wat dan een weerslag heeft op je eigen functioneren en op de verstandhouding met anderen. Eén van de betere, om niet te zeggen, de beste opleiding die ik tot nu toe gevolgd heb.

 

Lieve laat in haar manier waarop ze de training geeft al meteen in levende lijve zien hoe je NLP en de andere onderdelen toepast. (bijv. door de vragen die ze je stelt.) De training heeft een goede combinatie van theorie en oefening en geeft veel inzicht in je eigen rol in je communicatie en hoe je daar bewust mee kunt omgaan. Heel verhelderend en ook leuk!