· 

Wat denken ze van mij?

Je zou ervan verschieten hoeveel mensen zich zorgen maken over hoe anderen over hen denken. Ik was er eentje van en ik merk dat heel wat van mijn cliënten met dezelfde vraag zitten. 

 

Op zich is het geen probleem om je af te vragen wat anderen over jou zouden denken. Je kan stilstaan bij de manier waarop je iets zegt en hoe je omgaat met anderen.

Alleen gaat die vraag dikwijls gepaard met heel wat pijnlijke emoties die je belemmeren in je functioneren. In die zin dat je je ongelukkig voelt, dat je denkt dat je niets kan of niet veel waard bent.
En daarvoor komen mensen in coaching. Ze willen zich weer goed in hun vel voelen.

 

 

Ik heb er dan ook een podcast over gemaakt.

 

In deze podcast vertel ik vanwaar al die pijnlijke emoties komen en hoe je uit je emotioneel moeras kan stappen zodat je je leven leidt vanuit een gezond zelfvertrouwen.

 

Niet dat je geen emoties meer mag hebben - dat kan trouwens niet - wel dat je je emoties doorleeft en ziet als mogelijkheden om persoonlijk te groeien.

 

Je leeft vanuit je fundament. Namelijk vanuit "Ik ben oké zoals ik ben" en "Ik kan wel wat".

 

Heb je na het beluisteren van deze podcast nog vragen? Of wil je meer info? Neem dan gerust contact op.

 

 

Veel luisterplezier!

Lieve

 

Over de auteur

Lieve Vander Linden van Uit Jezelf heeft 20 jaar onderwijservaring en is trainer, teamcoach,  Ontwikkelingsgerichte NLP-coach, perfectionismecoach en loopbaancoach. Ze werkt volgens het Ontwikkelingsgerichte gedachtegoed ontwikkeld door Rudy Vandamme. (Deep Evolvement ®, Het Vorkmodel ® en de Ontwikkelcirkel ®). 

 

Ze is een gedreven trainer en coach en haalt in korte tijd veel uit de mensen door haar krachtige reflectieve vragen. 

 

Blijf op de hoogte van de activiteiten, nieuwe blogs van Uit Jezelf en krijg tips i.v.m. communicatie en welbevinden. Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg er het gratis e-book 10 tips om feedback  te geven met impact bij.