TEAMONTWIKKELING - Groeien als team

Mensen verbinden met mensen


Dag in dag uit samenwerken in een team is niet altijd even vanzelfsprekend. Meningsverschillen, persoonlijke belangen, misverstanden en mank lopende communicatie maken dat een team niet goed functioneert. 

  • Wil je het beste uit je mensen halen?
  • Wil je meer veiligheid en vertrouwen in je team?
  • Wil je met je team aan de slag om de onderlinge communicatie te verbeteren?

Werk dan samen met Uit Jezelf en ga aan de slag met de ontwikkelingsuitdagingen van je team. Neem gerust contact op voor een volledig vrijblijvende kennismakingsgesprek. 

 

Wat wint je team erbij?

  • Je mensen voelen zich thuis in je team
  • Ze zijn gemotiveerd
  • Er is meer werkplezier en minder stress
  • Je mensen praten met elkaar i.p.v. tegen elkaar

"Het grote voordeel van met Uit Jezelf in zee te gaan, is dat het effect

van de teamcoaching duurzaam is en op lange termijn werkzaam blijft."

 

 

Ander perspectief

Soms zit je als team te dicht op elkaar om je bewust te zijn van de valkuilen. Als externe ondersteuner bekijk ik je team vanuit een andere perspectief. Je mensen worden zich bewust van de patronen die er spelen zodat we naar de kern van het probleem gaan. Je team krijgt nieuwe inzichten mee en is in staat om om te gaan met moeilijke situaties.

Tot slot

  • Een teamontwikkelingstraject is een groeiproces en vraagt tijd. Reken voor het volledige traject een verloop van een half jaar tot een jaar.
  • Een traject kan voorafgegaan worden door individuele coachinggesprekken. 
  • Elk teamontwikkelingstraject wordt op maat gemaakt

Een sterk onderbouwde methodiek

Wil je meer info over de gebruikte methodiek? Klik dan op onderstaande knop.


Wie

Teams die kiezen voor een duurzaam langetermijneffect.

 

Tarieven

Neem contact op.

 

 

Contact

Neem zeker contact op als je nog vragen hebt.

Lieve T. 0498 84 03 19   

Getuigenissen

 

Lieve kan met gerichte vragen essentiële zaken naar boven brengen. Ze leidt een groep op een warme en betrokken manier en ze slaagt er tevens in om een veilige omgeving te creëren. 

 

Als team kan je enkel groeien als ieder individueel lid zijn verantwoordelijkheid kan en durft opnemen. Hiervoor moeten meerdere (rand)voorwaarden in balans gebracht worden. Dit evenwicht vinden, bespreken en vastzetten is niet altijd evident. Als we soms te dicht op elkaar zitten en slechts vanuit één model of denkkader naar de realiteit kijken, is het bijzonder waardevol om externe ondersteuning in te roepen.

Lieve kan vanuit verschillende perspectieven in kaders, vlot switchen tussen onderwerpen waardoor wij als groep tot de kern van het probleem zijn kunnen komen en met ingeoefende nieuwe vaardigheden vol goede moed in een ontspannen sfeer terug naar huis kunnen gaan. Bedankt!