SAMEN BEREIKEN WE MEER

Dag in dag uit samenwerken in een team is niet altijd even vanzelfsprekend. Meningsverschillen, persoonlijke belangen, misverstanden en mank lopende communicatie maken dat een team niet goed functioneert.  

  • Verloopt de samenwerking binnen je team moeilijk met als gevolg een te lange doorlooptijd van projecten?
  • Zijn er te veel conflicten of meningsverschillen waar men niet uit geraakt?
  • Is het stressniveau in je team te hoog?
  • Heeft je team het moeilijk met de laatste herstructurering?
  • Verlies je teveel tijd met niet rendabele gesprekken?
  • Wil je samen met je team verhelderen waar je team voor staat?
  • Missie en visie uitdiepen?

Komt daarbij de vraag hoe je omgaat met de 'reboarding' van je team? Hoe houd je een team verbonden met elkaar waarvan de ene telewerkt, de andere op kantoor zit en sommigen hybride werken?

 

Samen met Uit Jezelf verstevig je het vertrouwen en de onderlinge samenwerking in je team.

 Wie

Teams die kiezen voor een duurzaam langetermijneffect.

 

Tarieven

Neem contact op.

 

 

Contact

Neem zeker contact op als je nog vragen hebt.

Lieve T. 0498 84 03 19   

Getuigenissen

 

Lieve kan met gerichte vragen essentiële zaken naar boven brengen. Ze leidt een groep op een warme en betrokken manier en ze slaagt er tevens in om een veilige omgeving te creëren. 

 

Als team kan je enkel groeien als ieder individueel lid zijn verantwoordelijkheid kan en durft opnemen. Hiervoor moeten meerdere (rand)voorwaarden in balans gebracht worden. Dit evenwicht vinden, bespreken en vastzetten is niet altijd evident. Als we soms te dicht op elkaar zitten en slechts vanuit één model of denkkader naar de realiteit kijken, is het bijzonder waardevol om externe ondersteuning in te roepen.

Lieve kan vanuit verschillende perspectieven in kaders, vlot switchen tussen onderwerpen waardoor wij als groep tot de kern van het probleem zijn kunnen komen en met ingeoefende nieuwe vaardigheden vol goede moed in een ontspannen sfeer terug naar huis kunnen gaan. Bedankt!