Loopbaan coaching

Persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer


De 45-jarige Laurens komt in loopbaancoaching omdat hij al jaren over zijn limieten aan het werken is. Hij heeft serieuze gezondheidsproblemen gehad en is net weer aan het werk. Laurens maakt deel uit van het managementteam en toch heeft hij het gevoel niet naar waarde geschat te worden. De collega's luisteren niet naar elkaar. De onderlinge concurrentie is groot. Laurens stelt geen grenzen en neemt dan ook veel werk en verantwoordelijkheid op zich. De druk om de opgelegde cijfers te halen veroorzaakt veel stress, zowel bij Laurens als bij zijn collega's. De sfeer in het team vertroebelt zienderogen. 

 

Het is ondertussen al het derde bedrijf waar hij werkt. Laurens vraagt zich af of hij weer van job moet veranderen. Hij weet niet meer welke richting uit te gaan. Hij stelt zich vragen bij zijn loopbaan: is het dat nu? Past die job wel bij mij? 

 

Na het intakegesprek gaan we op zoek naar de oorzaak van zijn problemen.

 

Het werd al snel duidelijk dat Laurens in alle drie de bedrijven hetzelfde patroon deed. Een patroon dat zijn functioneren belemmert. Hij botst telkens opnieuw tegen dezelfde muur, raakt gefrustreerd en wordt kwaad. Allemaal ten koste van zichzelf. Zijn gevoel van onmacht neemt steeds grotere proporties aan. Laurens verliest al zijn energie. Als hij niet oppast, valt hij binnenkort weer uit. 

 

Indien Laurens nu van job zou veranderen dan zou hij daar allicht hetzelfde patroon doen en met dezelfde problemen geconfronteerd worden. 

 

Daarom ga ik onmiddellijk aan de slag met de oorzaak van het probleem. We onderzoeken wat maakt dat je dat belemmerend patroon blijft doen. De oorzaak ligt bij je belemmerende overtuigingen

 

Tijdens het traject ontdek je hoe je je belemmerende overtuigingen kan switchen naar overtuigingen die wel werken voor jou zodat je in de toekomst een nieuw patroon doet. Je gaat anders om met de situaties die zich aandienen. Je staat steviger in je schoenen en je behoudt je energie. Neem een kijkje op NLP-coaching voor meer info.

 

We overlopen ook je loopbaan. 

 • Hoe kijk je naar je job nu je sterker staat vanuit jezelf?
 • Hoe ga je nu om met complexe situaties en moeilijke collega's?
 • Is dit de job die je echt wil doen?
  • Als ja, waar wil je nog in groeien?
  • Als neen, dan onderzoeken we je drijfveren zodat je een beter zicht krijgt op welke richting je wil uitgaan.

"Na de coaching heb ik een beter inzicht in waarom ik in bepaalde situaties op het werk verkeerd reageer. Ik heb nu de inzichten en tools om rustiger om te gaan met stress-situaties." Uit Jezelf aanvaardt loopbaancheques

Loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding

Werknemers, bedienden, zelfstandigen en ook onderwijsmensen met minimum 7 jaar werkervaring komen in aanmerking voor loopbaanbegeleiding. Je hebt recht op 2 loopbaancheques per 6 jaar. Voor de eerste cheque betaal je slechts € 45 voor 4 uur coaching. Voor de tweede cheque krijg je 3 uur coaching voor € 45. Per cheque heb je nog eens recht op een nazorggesprek van een half uur.

Loopbaancoaching

Bestellen, info en voorwaarden op de website van de VDAB.  

 

Je vindt loopbaancoaching Uit Jezelf ook terug op facebook

Uit Jezelf is aangesloten bij loopbaancentrum Pygmalion.


Praktische info

 • Een coachinggesprek kan enkel op afspraak
 • Gratis kennismakingsgesprek (1/2 u)
 • De gesprekken gaan door in de praktijk
  • Uit Jezelf - Weterbeekstraat 44 - 3360 Bierbeek - Parking aan de praktijk - Bus op 200 m
 • Neem contact op via lieve@uitjezelf.be of 0498 84 03 19 of via onderstaande knop

 Heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag!