LOOPBAAN COACHING

Sta stevig in je schoenen

Een 40-jarige dame komt in loopbaancoaching omdat ze al jaren over haar limieten aan het werken is. Ze heeft serieuze gezondheidsproblemen gehad en is net weer aan het werk. Ze heeft het gevoel dat de baas haar niet naar waarde schat en dat het management niet luistert naar het team. Ze weet niet meer welke richting uit te gaan. Het is ondertussen al het derde bedrijf waar ze werkt. Ze vraagt zich af of ze weer van job moet veranderen.

 

Na het intakegesprek zijn we onmiddellijk naar de kern van haar pijn gegaan. 

 

Het werd al snel duidelijk dat ze in alle drie de bedrijven hetzelfde patroon deed. Een patroon dat maakt dat ze telkens opnieuw tegen een muur botst, gefrustreerd geraakt en kwaad wordt. Allemaal ten koste van zichzelf. Haar gevoel van onmacht nam steeds grotere proporties aan. Haar innerlijke pijn maakte haar ziek.

 

Indien deze dame van job zou veranderen dan zal ze daar allicht hetzelfde patroon doen en met dezelfde problemen geconfronteerd worden. 

 

Daarom ga ik onmiddellijk aan de slag met je pijn zodat je in de toekomst een nieuw patroon doet. Een patroon waarbij je stevig in je schoenen staat en waarbij je je energie behoudt.

 

Tijdens het loopbaantraject Van pijn naar innerlijk goud  transformeer je je pijn naar innerlijk goud! 

 

"Na de coaching heb ik een beter inzicht in waarom ik in bepaalde situaties op het werk verkeerd reageer. Ik heb nu de inzichten en tools om rustiger om te gaan met stress-situaties." 


Uit Jezelf aanvaardt loopbaancheques

Loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding

Werknemers, zelfstandigen en ook onderwijsmensen met minimum 7 jaar werkervaring komen in aanmerking voor loopbaanbegeleiding. Je hebt recht op 2 loopbaancheques in 6 jaar tijd. Voor de eerste cheque betaal je slechts € 40 voor 4 uur coaching. Voor de tweede cheque krijg je 3 uur coaching voor € 40. Bestellen, info en voorwaarden op de website van de VDAB.  

Loopbaancoaching

Je vindt loopbaancoaching Uit Jezelf ook terug op facebook

Uit Jezelf is aangesloten bij loopbaancentrum Pygmalion.

Praktische info

  • Een coachinggesprek kan enkel op afspraak.
  • De gesprekken gaan door in de praktijk
    • Uit Jezelf - Weterbeekstraat 44 - 3360 Bierbeek - Parking aan de praktijk - Bus op 200 m
  • Neem contact op via lieve@uitjezelf.be of 0498 84 03 19 of via onderstaande knop

 Heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag!

 

De algemene voorwaarden van Uit Jezelf vind je hier.