Workshops - Team

Teamontwikkeling. 

Het fundament van een goed draaiend team, is veiligheid en vertrouwen. Daar zetten we op in tijdens een teamontwikkelingstraject. Ga naar teamontwikkeling voor meer info.

 

Conflicten verminderen door effectiever te communiceren

Het all-in traject. Ga naar training voor meer info. Hier heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de open training. Deze training kan ook deel uitmaken van een teamontwikkelingstraject.

 

De kracht van delen. Co-creatief samenwerken

  • Wil je ideeën laten ontstaan vanuit je team?
  • Wil je problemen met het gehele team bekijken zodat de oplossing vanuit het team komt?
  • Wil je co-creatief aan de slag met je team?

Dan is deze workshop zeker iets voor jou en je team. Delen is een krachtige werkwijze om iedereen van het team op een serene manier aan het woord te laten. Je ontdekt  elkaars visie en het gemeenschappelijke van het team komt naar boven. Wat de teamspirit bevordert.

 

De samenwerking in je team bevorderen

Samenwerken: gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ook al heb je een planning of zijn er afspraken gemaakt, het samenwerken verloopt niet altijd van een leien dakje. Er speelt immers veel meer mee dan we op het eerste gezicht denken. Tijdens deze workshop ontdek je de oorzaak van de mank lopende samenwerking. Je leert hoe luisteren en delen de samenwerking bevordert.

 

Waar staan we voor? Wat is onze missie?

Een groep mensen samen vormt nog geen team met een duidelijke visie en missie. Nochtans is weten waarvoor je team staat, juist hetgeen verbondenheid brengt in je team. Mensen voelen er zich thuis en zijn meer geëngageerd.