Persoonlijke ontwikkeling

 

Emotioneel leiderschap

 

Emotioneel leiderschap is de vaardigheid om integer om te gaan met jouw emoties en met emoties van anderen. Je bent in staat om uit je emotioneel moeras te blijven. Het voordeel hiervan is dat je je energie behoudt en dingen niet persoonlijk opneemt als dat niet nodig is. Je bent in staat om te voelen! 

 

Van faalangst naar een vrij leven

Faalangst bepaalt heel veel in je leven. Je blokkeert en verliest je potentieel. Tijdens deze workshop leer je hoe je je faalangst kan omzetten naar een vrij leven. Stap voor stap leer je jezelf kennen. Je krijgt technieken aangereikt en je doet inzichten op om uit je faalangst te stappen. De steun van de groep en het evalueren van je eigen ontwikkelingstraject tijdens de bijeenkomsten, maken dat je sneller evolueert naar een vrij leven.

 

Help, ik ben hoogsensitief

Hoogsensitieve mensen zijn gevoeliger dan andere mensen voor externe prikkels. Hierdoor raken ze makkelijker overweldigd door hun omgeving. Toch hoeft hoogsensitiviteit geen last te zijn. Ontdek tijdens deze workshop hoe je je hoogsensitiviteit kan ombuigen van last naar gave.

 

Timemanagement vanUit Jezelf

Slaag je er ondanks verschillende time management technieken niet in om je tijd te managen? Dan ben je niet alleen. Heel wat mensen hebben moeite met hun tijdsindeling en -besteding. Tijdens deze workshop ontdek je de diepere oorzaken hiervan. Je gaat op een praktische manier aan de slag met je eigen antwoorden en ontwikkelingsuitdagingen.

 

Ontdek je professionele identiteit

Hoe steviger je professionele identiteit, hoe steviger je leiderschap, hoe meer voldoening je uit je werk haalt. Deze praktische workshop duurt één tot twee dagen afhankelijk van de noden van je team.

 

Assertief op het werk: durven neen zeggen

Overkomt het je regelmatig dat je 'ja' zegt en dat je er achteraf spijt van hebt? Tijdens deze workshop ontdek je het mechanisme dat werkzaam is achter je ja-zeggen. Eens je dat weet, leer je alleen 'ja' te zeggen als je er echt achter staat.