TEAMCOACHING


  • Kan je team wat meer zelfsturing gebruiken?
  • Zijn er steeds weerkerende conflicten in je team?
  • Heb je de indruk dat je meer uit je team kan halen?
  • Verloopt de samenwerking binnen je team moeilijk?
  • Zijn je mensen terughoudend naar elkaar?
  • Of naar diegene die de leiding heeft?
  • Wil je samen met je team missie en visie uitdiepen?

Werk dan samen met Uit Jezelf om de interne samenwerking aanzienlijk te verbeteren. Uit Jezelf staat voor Ontwikkelingsgericht Coachen van teams. Dit wil zeggen dat we het samenwerken en samenleven in het team versterken door te verbinden met elkaar. 

 

De meerwaarde van een teamcoaching bij Uit Jezelf is dat het een ervaringsgericht traject is waar je met het hele team inzichten opdoet, nieuwe vaardigheden aanleert en daar onmiddellijk mee aan de slag gaat.

 

Uit Jezelf gebruikt geen modellen en technieken waar je in een vakje geplaatst wordt. Uit Jezelf vertrekt vanuit ieders kracht en biedt een stevig onderbouwde structuur aan waar uitdagingen in het team gekoppeld worden aan ontwikkeling. De teamleden voelen zich beter in hun vel en werken effectiever samen.

 

Het grote voordeel van met Uit Jezelf in zee te gaan, is dat het effect

van de teamcoaching duurzaam is en op lange termijn werkzaam blijft.

 

Zoek je eerder een teambuildingsactiviteit? Neem een kijkje bij de vele workshops.Wie

Teams die kiezen voor een duurzaam langetermijneffect.

 

Tarieven

Zie info.

 

 

Contact

Neem zeker contact op als je nog vragen hebt.

Lieve T. 0498 84 03 19   

Getuigenissen

 

Lieve kan met gerichte vragen essentiële zaken naar boven brengen. Ze leidt een groep op een warme en betrokken manier en ze slaagt er tevens in om een veilige omgeving te creëren. 

 

De aanpak was doordacht en vanuit een bepaalde visie/technieken. Door vooral in te zetten op het (leren) luisteren, is er ruimte voor verdere ontwikkeling van het team ontstaan.

 

Als team kan je enkel groeien als ieder individueel lid zijn verantwoordelijkheid kan en durft opnemen. Hiervoor moeten meerdere (rand)voorwaarden in balans gebracht worden. Dit evenwicht vinden, bespreken en vastzetten is niet altijd evident. Als we soms te dicht op elkaar zitten en slechts vanuit één model of denkkader naar de realiteit kijken, is het bijzonder waardevol om externe ondersteuning in te roepen.

Lieve kan vanuit verschillende perspectieven in kaders, vlot switchen tussen onderwerpen waardoor wij als groep tot de kern van het probleem zijn kunnen komen en met ingeoefende nieuwe vaardigheden vol goede moed in een ontspannen sfeer terug naar huis kunnen gaan. Bedankt!